Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage

U bent hier

Home

Over ons

 

Mijn naam is Ingrid Bessembinder............en sinds 1 mei 2024 komt er een naam bij, namelijk Ruud

Niet wetende wat ik wilde worden ben ik destijds "per ongeluk" in de woninginrichting en daarna in de keukenverkoop beland.

Ik heb daar op zich jaren met plezier gewerkt maar na ca. 15 jaar begon het toch te kriebelen, dit was niet mijn "roeping".

Een onverwachte ontmoeting met een oude schoolvriendin, die de Shiatsu-opleiding volgde, zorgde voor mijn eerste stappen

in massage-land, anno 2024 inmiddels bijna 20 jaar geleden. Ik heb het eerste jaar van de Shiatsu opleiding van Qing Bay in Malden gevolgd, tot Shiatsu masseur.

Daarna heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd (NGS erkend).

Later volgden de opleidingen stoelmassage (Touch Pro), Medical Taping, Hotstone,

Fonoforese, Voetreflex vitaliteit en ontspanning, Gua Sha therapie (Santai), Gua Sha gezichtsbehandeling (Santai), Hamam ritueel,

Lomi Lomi (Zonnevlecht opleidingen), Lomi Lomi gezichtsbehandeling, Lomi Opu Huli (buikmassage, Lomi Hapai

(zwangerschapsmassage) en Lomi Pele (Zonnevlecht opleidingen).

Als massage echt je passie is (zoals bij mij) ben je nooit uitgeleerd. 

Onlangs kwam er iets nieuws op mijn pad, namelijk magnesium. Daar raakte ik dusdanig enthousiast over (door de zeer vele en gezondheidsvoordelen van dit mineraal), dat ik besloten heb dat ik daar wat mee wilde doen. Doordat ik de luxe heb een praktijk met 2  behandelruimtes te hebben, konden we 1 van beide ruimtes aanpassen zodat daar 2 behandeltafels in zijn komen te staan, waar 2 mensen gelijktijdig een magnesiumpakking kunnen krijgen. Aangezien ik (helaas) wel maar 1 stel handen heb en vaak al vol zit met massagebehandelingen, moesten we een oplossing voor de ontbrekende handen vinden en daar komt Ruud dus om de hoek kijken.

Ruud is mijn partner, een echt mensen mens en hij is zeer handig (ik zeg vaak dat hij wel 4 rechter handen heeft). Als ik aan het masseren ben, neemt Ruud de magnesiumpakkingen voor zijn rekening, inclusief de gezichtsmassage. Dat doet hij met dezelfde liefde en aandacht als ik en daar is hij inmiddels heel bedreven in.             Mijn hoofdtaak blijft masseren (alle andere behandelingen zullen altijd door mij worden gegeven) en als ik niet aan het masseren ben, geef ik de magnesiumpakkingen zelf.

 

Leven is "aangeraakt" worden, letterlijk en figuurlijk! Helaas is dat in onze samenleving niet meer zo vanzelfsprekend.

Met mijn "aanraking" wil ik mensen graag weer in balans brengen, tot rust laten komen, fysiek/mentaal/emotioneel weer lekker in

hun vel laten zitten.

 

Ik hoop dat ik jou ook mag (aan)raken!

 

PS; als je bij de magnesiumpakking perse door Ingrid behandeld wilt worden, geef dit dan even aan.

Graag tot ziens, Namasté

 

 

Contact

Dianthus
Praktijk voor massage en healing
Ingrid Bessembinder

Cellenweg 5
8112 PC Nieuw Heeten

Aangesloten bij NIBIG (Wkkgz-registratie)