Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage

U bent hier

Home

Gua Sha of Lomi Lomi gezichtsbehandeling

Gua Sha gezichtsbehandeling:

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er dan ook uit de traditionele schraaptherapie een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterst zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht te verbeteren.

Tevens zorgt de behandeling voor een betere collageen-productie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding, vermindering van pigmentering en bevordering van een strakke/gladde huid.

De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte ontstekingen en andere hoofdklachten. Maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Bij een Guasha gezichtsbehandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts en eventueel aanvullend met rollers van jade, kwarts, of andere mineralen.

Naast de therapeutische werking is een Gua Sha gezichtsbehandeling ook bovenal gewoon erg fijn en zeer ontspannend voor lichaam en geest!

 

Lomi Lomi gezichts/topbehandeling:

Lomi Lomi is een helende vorm van masseren waarin meerdere technieken worden gecombineerd vanuit de Hawaiiaanse filosofie. Deze massage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.

Een Lomi Lomi gezichtsmassage is gericht op pure ontspanning.                             

Deze verwenbehandeling schenkt extra aandacht aan de gezichtsspieren, om de zuurstofstroom te verbeteren, door gebruik te maken van vloeiende Lomi Lomi massagetechnieken in combinatie met heerlijke massage olie.

Dit is geen standaard gezichtsbehandeling, maar een perfecte behandeling voor wie op zoek is naar een ultieme massage-ervaring voor het gezicht, decolleté, nek en armen.

De gezichtsmassage kan als losse behandeling worden gekozen van ongeveer een half uur, of in combinatie met een diverse andere behandelingen, zoals een voetreflex behandeling of ontspanningsmassage van rug/nek/schouders. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Dianthus
Praktijk voor massage en healing
Ingrid Bessembinder

Cellenweg 5
8112 PC Nieuw Heeten

Aangesloten bij NIBIG (Wkkgz-registratie)