Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage
Dianthus praktijk voor massage

U bent hier

Home

Klankbeleving

 

Klank meditatie reis

Ik neem je mee, ik neem je mee op reis……..

 

In mijn rustgevende en sfeervolle praktijkruimte neem ik je mee op reis..... 

Terwijl jij comfortabel ligt, laat ik jou, middels een geleide meditatie, doorregen met de klanken van klankschalen, sjamanendrums, oceandrum, allerlei andere instrumenten en zang, baden in prachtige klanken, voel je trillingen en sensaties waardoor je als het ware ondergedompeld wordt in een mooi klankbad.

Klanken hebben een helende werking op lichaam en geest. Ons lichaam bestaat voor 60-70 procent uit water. Klanken brengen water in beweging en door de trillingen gaat alles weer stromen. Een klankervaring is een zachte aanraking met helende en zuiverende klanken die je lichaam weer in een natuurlijke staat van ontspanning brengen.

De uitwerking van een klankbad, in combinatie met geleide meditatie, is diepgaand.

 

 

Het effect is niet alleen ontspanning maar ook een voelbare diepe aanwezigheid van aandacht. Het werkt helend en zuiverend en is een hele prettige en bijzondere ervaring. Je ervaart diepe ontspanning, verstilling, harmonie en balans. Terwijl jij comfortabel ligt, begeleid ik jou met sjamanendrum, klankschalen, oceaandrum en andere instrumenten op je innerlijke reis.
Wil je zelf ook een klank- meditatie beleving meemaken?

De klankmeditatiereis is te boeken voor 1 of 2 personen (bijvoorbeeld met een vriendin , zoon/dochter) Bij 1 persoon is de duur ca. 30 minuten, bij 2 ca 40 minuten.

Boek je de klankbeleving (van ca.30 minuten) in je eentje, dan kan het uitgebreid worden tot ca een uur, met een voetreflex- of gezichtsbehandeling.

Voor vragen of verdere info, bel, mail of app

06-52717468/ info@dianthusmaasage.nl

Laat trilling en klank je Hart openen en verbinden met je ware natuur.

                             

 

 

Contact

Dianthus
Praktijk voor massage en healing
Ingrid Bessembinder

Cellenweg 5
8112 PC Nieuw Heeten

Aangesloten bij NIBIG (Wkkgz-registratie)